CORNULETE CU GEM

vineri, mai 13, 2016 Unknown 0 Comments





INGREDIENTE


- 125 g untura

- 300 g faina

- 125 iaurt 5% grasime

- jumătate pachet praf de copt

- praf de sare

- 1 plic de zahăr vanilat




PREPARARE


Se amestecă toate ingredientele până se formeaza o bilă de cocă care se lasă la frigider aproximativ 1 oră. 

Apoi, se intinde câte o foaie rotunda care se taie în formă de triunghiuri sau pătraturi, în funcție de preferințe. Fiecare bucățică se umple cu rahat, nucă, dulceață.

Se bagă la cuptor, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Timp ::15-20 min 
Temperatură ::180 grade. 

Se scot înainte să se rumeneneasca prea rău.


Se pudrează cu zahăr pudră cât sunt încă călduțe.





Aștept să-mi spuneți dacă ați încercat rețeta și dacă v-a plăcut rezultatul!

Mă găsiÈ›i pe FACEBOOK È™i INSTAGRAM unde îmi puteÈ›i pune întrebări, puteÈ›i vedea ce gătesc zi de zi È™i, de asemenea, îmi puteÈ›i spune ce reÈ›ete aÈ›i dori sa găsiÈ›i pe blog!

Vă doresc o zi frumoasă și spor la gătit!

0 comments: