CORNULETE CU GEM
INGREDIENTE
- 125 g untura
- 300 g faina
- 125 iaurt 5% grasime
- jumătate pachet praf de copt
- praf de sare
- 1 plic de zahăr vanilat
PREPARARE
Se amestecă toate ingredientele până se formeaza o bilă de cocă care se lasă la frigider aproximativ 1 oră.
Apoi, se intinde câte o foaie rotunda care se taie în formă de triunghiuri sau pătraturi, în funcție de preferințe. Fiecare bucățică se umple cu rahat, nucă, dulceață.
Apoi, se intinde câte o foaie rotunda care se taie în formă de triunghiuri sau pătraturi, în funcție de preferințe. Fiecare bucățică se umple cu rahat, nucă, dulceață.
Se bagă la cuptor, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Timp ::15-20 min
Temperatură ::180 grade.
Se scot înainte să se rumeneneasca prea rău.
Timp ::15-20 min
Temperatură ::180 grade.
Se scot înainte să se rumeneneasca prea rău.
Aștept să-mi spuneți dacă ați încercat rețeta și dacă v-a plăcut rezultatul!
Mă găsiți pe FACEBOOK și INSTAGRAM unde îmi puteți pune întrebări, puteți vedea ce gătesc zi de zi și, de asemenea, îmi puteți spune ce rețete ați dori sa găsiți pe blog!
Vă doresc o zi frumoasă și spor la gătit!
0 comments: