BIZCOCHO ( RETETA SPANIOLA DE CHEC)

marți, mai 31, 2016 Unknown 0 Comments




INGREDIENTE:

* Ca măsură, vom folosi aceeași cană / același pahar pentru toate ingredientele

- 3 ouă

- 1 pahar de iaurt natural 

- 2 pahare de zahăr

- 3 pahare de făină

- 1 pahar de ulei

- 1 plic praf de copt

- ciocolată de menaj (opÈ›ional) 

- glazură (opțional)


PREPARARE:


Se amestecă toate ingrediente și se pune compoziția într-o forma specială.

Ciocolata de menaj poate fi tăiată cubulețe și se poate adăuga în compoziție.


Timp :: 35 - 40 min

Temperatură :: 180 grade C










Opțional, se pot presăra bucățele de ciocolată sau orice alte decorațiuni pentru prăjituri. De asemenea, se poate topi ciocolată pentru menaj pe deasupra checului sau glazură.


A photo posted by Mariana Rosu (@mariasibucataria) on


Aștept să-mi spuneți dacă ați încercat rețeta și dacă v-a plăcut rezultatul!

Mă găsiÈ›i pe FACEBOOK È™i INSTAGRAM unde îmi puteÈ›i pune întrebări, puteÈ›i vedea ce gătesc zi de zi È™i, de asemenea, îmi puteÈ›i spune ce reÈ›ete aÈ›i dori sa găsiÈ›i pe blog!



Vă doresc o zi frumoasă și spor la gătit!

0 comments: