BIZCOCHO ( RETETA SPANIOLA DE CHEC)

marți, mai 31, 2016 Mariana Rosu 0 Comments




INGREDIENTE:

* Ca măsură, vom folosi aceeași cană / același pahar pentru toate ingredientele

- 3 ouă

- 1 pahar de iaurt natural 

- 2 pahare de zahăr

- 3 pahare de făină

- 1 pahar de ulei

- 1 plic praf de copt

- ciocolată de menaj (opțional) 

- glazură (opțional)


PREPARARE:


Se amestecă toate ingrediente și se pune compoziția într-o forma specială.

Ciocolata de menaj poate fi tăiată cubulețe și se poate adăuga în compoziție.


Timp :: 35 - 40 min

Temperatură :: 180 grade C










Opțional, se pot presăra bucățele de ciocolată sau orice alte decorațiuni pentru prăjituri. De asemenea, se poate topi ciocolată pentru menaj pe deasupra checului sau glazură.


A photo posted by Mariana Rosu (@mariasibucataria) on


Aștept să-mi spuneți dacă ați încercat rețeta și dacă v-a plăcut rezultatul!

Mă găsiți pe FACEBOOK și INSTAGRAM unde îmi puteți pune întrebări, puteți vedea ce gătesc zi de zi și, de asemenea, îmi puteți spune ce rețete ați dori sa găsiți pe blog!



Vă doresc o zi frumoasă și spor la gătit!

0 comments: