NEGRESĂ CU GEM ȘI NUCI

vineri, mai 13, 2016 Mariana Rosu 2 Comments





INGREDIENTE:


* Ca măsură, vom folosi aceeași cană / același pahar pentru toate ingredientele

- 1 pahar 300 ml apă rece

- 1 pahar 300 ml zahăr

- 1/2  pahar ulei

- 2 pahare faină

- 4 linguri gem fructe ( caise, prune )

- 3 lingurițe de cacao

- 1 linguriță praf de copt

- 100 g nuci zdrobite 

- 100 gcocos  

- fructe uscate

- zahăr pudră



PREPARARE


Într-un bol se pune apa, zahărul, uleiul, făina amestecată cu praful de copt și cacao. Se adaugă gemul, fulgii de cocos și nucile zdrobite.

Se tapetează tava cu hârtie de copt și se pune toată compoziția. 

Se pune la cuptor 
 - timp :: 40 min 
 - temperatură :: 180 grade.

Se poate folosi zahăr pudră pe deasupra.









Aștept să-mi spuneți dacă ați încercat rețeta și dacă v-a plăcut rezultatul!

Mă găsiți pe FACEBOOK și INSTAGRAM unde îmi puteți pune întrebări, puteți vedea ce gătesc zi de zi și, de asemenea, îmi puteți spune ce rețete ați dori sa găsiți pe blog!

Vă doresc o zi frumoasă și spor la gătit!

2 comentarii: