BISCUITI CACAO

sâmbătă, ianuarie 27, 2018 Mariana Rosu 1 Comments







INGREDIENTE

- 300 g faina

- 250 g zahar

- 100 g zahar pudra

-  80 g cacao

- 100 g unt

- 4 oua

- 1 plic praf de copt

- o sticluta esenta de rom

- un praf de sare


PREPARARE

Untul (la temperatura camerei) se mizeaza bine cu zaharul.

Apoi, se dauga cate un ou si se continua sa se mixeze compozitia.

Se adauga apoi esenta de rom, faina, praf de copt, sare si cacao. Se mixeaza la o viteza mai mica.

Compozitia astfel obtinuta se pastreaza la frigider pentru minim 2 ore insa cel mai bine este lasata peste noapte.

Din compozitie, se fac bilute care se dau prin zahar pudra si apoi se aseaza pe hartie de copt in tava de cuptor.

Se coc aproximativ 15 minute la 180 grade.











Astept sa-mi spuneti dacă ati incercat reteta si daca v-a placut rezultatul!

Ma gasiti pe FACEBOOK si INSTAGRAM unde imi puteti pune intrebari, puteti vedea ce gatesc zi de zi si, de asemenea, imi puteti spune ce retete ati dori sa gasiti pe blog!



Va doresc o zi frumoasa si spor la gatit!

Un comentariu: