CORNULETE CU GEM

vineri, mai 13, 2016 Mariana Rosu 0 Comments





INGREDIENTE


- 125 g untura

- 300 g faina

- 125 iaurt 5% grasime

- jumătate pachet praf de copt

- praf de sare

- 1 plic de zahăr vanilat




PREPARARE


Se amestecă toate ingredientele până se formeaza o bilă de cocă care se lasă la frigider aproximativ 1 oră. 

Apoi, se intinde câte o foaie rotunda care se taie în formă de triunghiuri sau pătraturi, în funcție de preferințe. Fiecare bucățică se umple cu rahat, nucă, dulceață.

Se bagă la cuptor, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Timp ::15-20 min 
Temperatură ::180 grade. 

Se scot înainte să se rumeneneasca prea rău.


Se pudrează cu zahăr pudră cât sunt încă călduțe.





Aștept să-mi spuneți dacă ați încercat rețeta și dacă v-a plăcut rezultatul!

Mă găsiți pe FACEBOOK și INSTAGRAM unde îmi puteți pune întrebări, puteți vedea ce gătesc zi de zi și, de asemenea, îmi puteți spune ce rețete ați dori sa găsiți pe blog!

Vă doresc o zi frumoasă și spor la gătit!

0 comments: